
МІНІ ЗАВОД щодо перероблення молока
- Під замовлення

2 200 000 ₴
- +380 (66) 532-72-03Vodafon (Viber)
- +380 (98) 632-36-87Київстар
Архітектурно-планувальне рішення встановлення модульного молочного завод
Модульний завод – це приміщення, , що відповідає всім стандартам і вимогам до підприємств молочної промисловості з вмонтованою всередині цього приміщення лінією для перероблення молока, а також встановленими молокопроводами, підведенням води, каналізації, електропроводини;
У разі розміщення виробництва в орендуваному приміщенні є небезпека припинення договору аренди. Модульний молочний завод же можна перевезти в будь-яке місце за бажанням;
На все обладнання, приміщення, є плани розміщення, сертифікати, санітарні висновки, інші документи для отримання сертифіката на випущену молочну продукцію;
Молочний мінізавод повністю готовий до роботи, відповідає всім необхідним нормам, стандартам, ГОСТам і СанПіН;
Можливість збільшення об'єму перероблення та/або виробництва додаткових видів продукції, додавання фасування в будь-яке інше паковання завдяки пристиранню додаткових модулів до заводу, що вже працює.
-
Простота виробничого процесунемає потреби у висококваліфікованому персоналі;
-
Простота та практичність обладнання, можливість починання на місцях якнайшвидше;
-
Автономність виробничого комплексу;
-
Цілісність (повнота) комплексу. Комплекс містить у собі весь цикл від приймання сирого молока до паковання та зберігання готової продукції;
-
Можливість встановлення виробництва в будь-якому зручному місці незалежно від наявності відповідних приміщень;
-
Швидкий запуск підприємства на місці та перехід до виготовлення продукції;
-
Мінімізація приміщення для зниження витрат на опалення.
Модульний молочний завод як бізнес (Україна)
Зараз у великій частині регіонів України закупювання сировини та реалізація готової продукції фактично монополізовані великими переробниками молока, що так само негативно впливає на добробут громадян, якість молочної продукції, втрати сировини у населення, споживання молочної продукції загалом
Гарним розв'язанням цієї проблеми є перероблення молока в малих об'ємах безпосередньо поруч джерел сировини та споживачів. Такий принцип перероблення дає змогу отримати такі переваги:
- Найбільш повно переробляти молоко, що є в населення;
- Скоротити витрати на доставку сировини на перероблення та доставку готової молочної продукції до споживача, у такий спосіб істотно знизити вартість молочної продукції;
- Оперативно варіювати спектр виробленої готової молочної продукції;
- Досягти високого ступеня реалізації продукції.
Одним із рішень цього завдання може бути автономний комплекс з перероблення молока, що відповідає всім чинним нормам і правилам, з можливістю встановлення в будь-якому доступному місці, незалежно від наявності приміщення, обладнання якого просто в експлуатації та ремонтопригодно в умовах сільської місцевості, зібрано як закінчений технологічний процес від приймання молока до зберігання готового продукту, який має швидкий термін придбання за прийнятної ціни.
Необхідними умовами успішності бізнесу такого мінізавода з перероблення молока є наявність попиту на молочну продукцію в зоні встановлення заводу на відстані від нього не більш ніж 60-70 кілометрів, наявність сировини (молока) безпосередньо поруч із заводом, виділення землі під завод розмірі 2-4 соток, можливості підведення електричної енергії, каналізації, холодної води.
Молочний мінізавод «Молоконт» являє собою будівля модульно-контейнерного типу із системами опалення, вентиляції, водо- й електропостачання, кондиціонування та змонтованою всередині технологічною лінією з приймання та перероблення молока з випуском готової молочної продукції (молоко, кефір, сметана, вершки, сир, інші продукти) в індивідуальному пакованні.
Молочний мінізавод «Молоконт» повністю готовий до роботи, відповідає всім необхідним нормам, стандартам, ГОСТам і СанПіН для випуску якісної молочної продукції.
Молочний завод «Молоконт», залежно від конфігурації, випускаються з об'ємом перероблення сирого молока від 0,5 до 20 тонн у зміну з випуском різноманітного асортименту молочних, кисломолочних продуктів, сметани, вершків, сиру, м'яких сирів, айрану, тана, інших продуктів перероблення молока. Фасування може бути найрізноманітнішим, від плівкових пакетів до ПЕТ-пляшок і паковання типу Пюр-Пак.
Кожен модульний молочний комплекс виготовляється відповідно до індивідуальних особливостей кожного конкретного замовника, з різною потужністю з перероблення молока, різним наповненням технологічним обладнанням залежно від потреб закачика, асортиментом продукції, наявністю побутових приміщень і холодильної камери та набором додаткових модулів.
- Ціна: 2 200 000 ₴